Nov 102016
 

Image

Dimecres 23 de novembre farem una nova edició del Club de Ciència dels Avis als Nens #ccaan a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. A partir de les 6 de la tarda, durem jocs de la Màgia de l’Alimentació i també relacionats amb el Cub de Rubik. Aprofitarem per presentar, com cada any per aquestes dates de la Setmana de la Ciència, les activitats de la C4DUdG per al curs 16/17.

La presentació, el taller i els jocs tindran lloc a l’espai joganer de la planta baixa de la Biblioteca. Tothom hi és convidat.

Aproftem per felicitar aquesta Biblioteca pel premi rebut a la iniciativa #somjocs, i per a la qual van elaborar un video on apareix una estona de la nostra intervenció a la Biblioteca el juliol passat, en el marc del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència. Per cert, aquest video comença i acaba amb el Cub de Rubik…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)