займ на карту займ на карту срочно без отказа
Sep 282016
 

Image

Des de 2008 la @c4dudg ha organitzat a Girona la Nit Europea dels Investigadors (Researchers’ Night), també coneguda com a Nit de la Recerca. Aquest any 2016 té un petit canvi de format i d’ubicació: la seva durada serà una mica més curta, i tindrà lloc a la Biblioteca Carles Rahola de Girona divendres 30 de setembre. Aquesta jornada començarà a les 5 de la tarda i durarà unes 3 hores. (Com arribar-hi?)

En el marc de la #ern16 hi haurà varis tipus d’activitats. Igual que en anys anteriors, s’organitzar diversos tallers divulgatius on els investigadors gironins presentaran experiments i curiositats científiques. L’espai escollit és l’exterior de la nova Biblioteca Carles Rahola, al carrer Emili Grahit de Girona. De forma simultània als tallers, dels quals n’haurà una desena, els coneguts divulgadors Pep Duran i Pep Anton Vieta duran a terme espectaculars experiments per a petits i grans.

En el període de temps entre els experiments espectaculars, a l’auditori de la Biblioteca s’hi faran tres actuacions de 20 minuts, mentre que en la tercera part de la jornada, a l’espai jove de la Biblioteca, hi haurà jocs tranquils per a nens i grans. Aquestes activitats formen part de l’Enraholem la Ciència, una iniciativa de col.laboración entre la Biblioteca i la C4D que ja va començar abans de l’estiu i que durarà fins a final d’any.

Com sempre, cap al final es repartirà una xocolatada entre tots els assistents.

La participació a la #ern16 és totalment de franc, i tothom hi és benvingut.

Detall de les activitats de la Nit Europea dels Investigadors 2016, Girona:

  • Tallers divulgatius: de 5 a 8 de la tarda
  • Experiments espectaculars a càrrec d’en Pep Duran i d’en Pep Anton Vieta: 17:15, 18:15 i 19:45
  • Xocolotada: 19:20
  • Enraholem la Ciència (Auditori): 17:30, 17:50, 18:30
  • Enraholem la Ciència (Espai Jove): 18:50

Coordinació: Sílvia Simon, C4DUdG

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

займ на карту займ на карту срочно без отказа