займ на карту займ на карту срочно без отказа
May 222015
 

PartSuperior

Aquesta tarda, a partir de les 6 als Maristes, 17 grups d’alumnes entre segon i quart de primària ens sorprendran atot! I com ho faran? Dons resulta que han llegit un llibre o un conte i han estat capaços de trobar-hi un experiment que els ajudés a explicar algun concepte.

Tindrem quatre escoles participant-hi. L’Escola Maristes, amb 6 grups, el Bosc de la Pabordia, amb 6 grups, La Salle de Cassà amb 4 grups i un de l’escola Marta Mata. Entre experiments podrem gaudir de la Màgia d’en Fèlix Brunet, i alguna sorpresa final.

Aquesta iniciativa és un projecte conjunt amb la C4DUdG i NinsClub, que va començar amb els petits científics NinsLab. Aquesta primera experiència s’ha volgut portar a les escoles, i d’aquí n’ha sortit #GiroLab, on a partir de un llibre podem trobar molt ciència.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

займ на карту займ на карту срочно без отказа