La Màgia de la Taula Periòdica, a les II Jornadas de Divulgación Innovadora, a Saragossa

Avui i demà en Pep Anton Vieta i en Miquel Duran, membre de la Càtedra, assistiran a les II Jornades de Divulgación Innovadora, que es fan a Saragossa, al centre Etopia. A part d’assitir-hi, amb en Fernando Blasco faran una nova presentació de l’espectacle de mitja hora “La Màgia de la Taula Periòdica”, que es va presentar fa poc a Ciencia en Acción, on va obtenir la Menció d’Honor. Aquesta iniciativa va ser seleccionada pels organitzadors dins de la crida “Déjate ver” d’aquestes Jornades.

Aquestes jornades estan ubicades al centre Etopia, un centre molt innovador en tecnologia i ciènca prop de l’estació de TAV de Saragossa i de l’espai de l’Expo de l’Aigua. Només per veure les exposicions que hi ha paga la pena de ser-hi.

“La Màgia de la Taula Periòdica” és un espectacle participatiu on s’hi barregen experiments curiosos i espectaculars, amb jocs de mans basats en principis matemàtics ben amagats. El públic hi participa fent un joc massiu (el viatge per la taula periòdica), però també perquè en tres ocasions es demana la participació d’espectadors que pugen a l’escenari. De fet, al joc final hi participen 10 persones del públic.

Aquest espectacle forma part del projecte de “Màgia i Ciència” que impulsen en Fernando Blasco i en Miquel Duran, i que es descriu en aquest mateix web.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Creativitat i originalitat! Felicitats per la iniciativa que espero hagi tingut éxit i bona acceptació!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *