Nit de la Recerca 2010: 24 de setembre

Image

La C4D coordina per tercer any consecutiu una Nit de la Recerca, que es farà la tarda-vespre de divendres 24 de setembre de 2010. Aquesta vegada la UdG coordina diferents universitats i institucions de tot Espanya, que faran simultàniament les seves activitats amb moltes altres ciutats europees, en el que és la Researchers’ Night 2010.

Aquest cop, el lema de la RN10 és Desperta’t a la Nit de la Recerca – Vine a sopar a la fresca amb els científics. Algunes activitats són Ciència a la cuina i Decatló Científic. A Girona les activitats tindran lloc a la Casa de Cultura.

Tota la informació sobre aquest esdeveniment es pot trobar al web http://www.rn10.net i en aquest mateix blog.

Image

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *