Curs d’estiu cecre20. Dia 5

Image

Avui ha tingut lloc la cinquena sessió del curs cecre20, amb una activitat no presencial desenvolupada en dos fronts: primer, a twitter, i segon, a l’entorn ning d’aquest curs d’estiu. Com va passar dimecres, avui els participants han fet un bon treball de forma remota, segurament combinant la seva presència via ordinador o mòbil, amb d’altres activitats menys 2.0.

En Dídac López ha plantejat un supòsit pràctic que els participants han hagut de comentar i desenvolupar. Més endavant s’han obert dos o tres fils de discussió complementaris.

A partir de les piulades dels participants (llista @cecre20/cursestiu) s’ha generat un diari amb la utilitat de http://paper.li. Llàstima que és efímera (cada dia s’actualitza amb els tweets de les darreres 24 hores).

El curs formal s’ha acabat, però les ganes de fer coses no s’han pas esgotat. La setmana vinent hi haurà una trobada presencial més informal, i hem quedat que per la tardor farem una actualització de continguts i d’eines. Perquè per a tothom hi ha hagut una gran incorporació d’informació que demanarà temps per processar-se.

La foto és de dijous 15, a fora de l’edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic. Hi falten 3 participants i alguns professors del curs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *