Festa de la Ciència 2010

Aquest cap de setmana al Parc de la Ciutadella de Barcelona té lloc la Festa de la Ciència 2010. Les activitats varen tenir lloc durant tota la jornada d’ahir i segueixen avui fins a les 15 h. Tallers, demostracions, jocs virtuals, xerrades, itineraris,… programa en pdf.

L’equip Reacciona… explota! de la C4D ahir vàrem ésser presents a la festa (al costat dels companys del portal Recerca en Acció) fent algunes demostracions d’allò més màgico-químiques, com per exemple convertint l’aigua en vi.

Josep Duran presentant el vi màgic ahir al Parc de la Ciutadella.

Durant la jornada al Parc de la Ciutadella vàrem tenir ocasió de parlar i seguir intercanviant opinions  amb companys divulgadors de la ciència com són l’Anton Aubanell o en Dani Jiménez.

La Festa també es pot seguir al twitter, hashtag #festaciencia2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *