займ на карту займ на карту срочно без отказа
May 222010
 

LOGO 2JCC20Les II Jornades de comunicació científica 2.0 es van celebrar ahir al Parc científic i tecnològic de la UdG. Amb la presència dels ponents Javier Armentia (@javierarmentia) del Pamplonetario de Pamplona, Iñaki de la Torre de QUO Magazine, Alberto Fernández (@albertofersie), blocaire i un dels creadors de Docuciencia, de Michele Catanzaro (@mcatanzaro), de Global Talent, i d’Ernest Redondo de la Universitat Politècnica de Catalunya, les jornades van tenir una bona acceptació tant pel que fa a assistència com a continguts.

Organitzades des de la C4D, les jornades van poder ser seguides en directe, a més de permetre als assistents poder llegir per pantalla els twitts que s’anaven escrivint sota l’etiqueta #2jcc20. Molts temes discutits amb els ponents durant la taula rodona i d’altres idees que es van recollir amb la intenció de ser desenvolupades o tractades a unes futures jornades. Globalment, un balanç positiu, i un intercanvi de conceptes entre assistents, predominant els que giraven entorn la necessitat de divulgar i comunicar la ciència.

 Posted by at 02:23

  2 Responses to “Post-2jcc20”

  1. […] de les 2 jornades de comunicació científica se m’estan acudint un munt d’aplicacions basades en la tecnologia de la realitat […]

  2. […] El pasado día 21, tal y como avisé, tuve el grandioso honor de dar una charla en el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, en las II Jornadas de Comunicación y Ciencia 2.0. […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

займ на карту займ на карту срочно без отказа