Post-2jcc20

Post-2jcc20

LOGO 2JCC20Les II Jornades de comunicació científica 2.0 es van celebrar ahir al Parc científic i tecnològic de la UdG. Amb la presència dels ponents Javier Armentia (@javierarmentia) del Pamplonetario de Pamplona, Iñaki de la Torre de QUO Magazine, Alberto Fernández (@albertofersie), blocaire i un dels creadors de Docuciencia, de Michele Catanzaro (@mcatanzaro), de Global Talent, i d’Ernest Redondo de la Universitat Politècnica de Catalunya, les jornades van tenir una bona acceptació tant pel que fa a assistència com a continguts.

Organitzades des de la C4D, les jornades van poder ser seguides en directe, a més de permetre als assistents poder llegir per pantalla els twitts que s’anaven escrivint sota l’etiqueta #2jcc20. Molts temes discutits amb els ponents durant la taula rodona i d’altres idees que es van recollir amb la intenció de ser desenvolupades o tractades a unes futures jornades. Globalment, un balanç positiu, i un intercanvi de conceptes entre assistents, predominant els que giraven entorn la necessitat de divulgar i comunicar la ciència.

2 thoughts on “Post-2jcc20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *